Home

Activities
Welkoms BBQ, Camping party, Chill out,

Upgrade jouw campingbeleving!

Zin in wat extra comfort op de camping? Upgrade dan jouw kampeerplek! Wat dacht je van een eigen toilet of stroom zodat je je telefoon kan opladen? Bekijk de verschillende upgrades die mogelijk zijn bij jouw gekozen accommodatie.

Vrienden Rijk

Wat is er nou gezelliger dan samen met je vrienden een eigen plekje creëren op de camping? Boek nu jullie omheinde privé plaats en bekijk vooral de comfortabele upgrades, zoals een privé dixi, fold table, ontbijtje, etc.

BBQ pakket

Vrijdagavond is er een welkomst BBQ in het BBQ Rijk. Wil je bij dit unieke openingsevenement zijn, tussen 17:00 – 20:00 uur? Koop dan snel jouw BBQ pakket en doe mee aan de gezelligste BBQ van het jaar!

Ontbijt

Geen zin om je ontbijt te maken omdat je moeder dat thuis ook altijd voor je doet? Geen probleem, ook op Hemel te Rijk bieden wij deze luxe van thuis aan.

Stroom

Je oplader, stijltang en föhn meenemen zonder je zorgen te maken of er wel ergens stroom te krijgen is. Zo kom jij weer goed voor de dag op het festival!

DIXI's

Een hekel aan wachten voor de WC of liever gewoon je eigen plekje? Kijk nu of het mogelijk is om je plek te upgraden met een eigen Dixi!

Foldtables

Super makkelijk om te bespreken wat er de avond ervoor allemaal is gebeurd onder het genot van een lekker ontbijtje.