FACILITEITEN

Receptie
Hoe gek de vragen ook zijn, je kunt er op ieder moment van de dag mee terecht bij de receptie. Tevens kan je hier terecht voor de nodige informatie omtrent de camping, FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival. Timetables zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Openingstijden Receptie:
vrijdag 8 okt: 14:00 – 3:00 uur
zaterdag 9 okt: 9:00 – 18:00 uur & 23:00 – 3:00 uur
zondag 10 okt: 9:00 – 23:00 uur
maandag 11 okt: 9:00 – 12:00 uur


Campingplaza
Dit is de centrale ontmoetingsplek waar je lekker kunt chillen, tafelvoetballen,  een potje airhockey spelen of tafeltennissen. Maar ook voor een stevig ontbijt met de juiste festivalvitamientjes ben je bij de campingplaza aan het goede adres. Voor een dagje festival is een goede bodem immers noodzakelijk, zodat jij heel de dag door kan knallen. Wanneer je na al dat dansen en feesten met rammelende maag het festivalterrein afloopt kun je hier ook nog eens terecht voor een warme hap.

Openingstijdenoodcorner:
Vrijdagmiddag: 15.30 – 20.00 & 24.00 – 2.30 uur
Zaterdagmorgen: 8.30 – 14.00 & 24.00 – 2.30 uur
Zondagmorgen: 8.30 – 14.00 & 21.00 – 22.30 uur
Maandagmorgen: 8.30 – 12.00 uur


Badhuis
Jezelf Festivalready maken of jezelf opfrissen na een dagje lekker los gaan. Na een goede douche voel je je weer helemaal op en top! Naast douches zullen er in het verwarmde, overdekte badhuis ook spiegels en stopcontacten aanwezig zijn, zodat we zeker weten dat jij flawless voor de dag komt.

Buiten het badhuis zijn er op Hemel te Rijk voldoende gratis toiletten en handwasgelegenheden waar 24/7 gebruik van kan worden gemaakt.
Wildplassen is niet toegestaan.


EHBO
Tijdens openingsuren van het festival is er een EHBO post op het festivalterrein aanwezig. Voel je je niet helemaal lekker of is er iemand die medische hulp nodig heeft? Meld je dan bij de hulpverleners bij de EHBO-post, zij kunnen je helpen.
’s Nachts is er een EHBO post op de camping aanwezig


Lockers
Het opbergen van waardevolle en persoonlijke
spullen is mogelijk in de kluisjes die aanwezig zullen zijn op het campingterrein. De kluisjes zijn
de gehele dag bereikbaar, waardoor het mogelijk is er tussen het feesten naartoe te gaan.


Mobiele telefoon oplader
Je batterijstatus nog maar 4%? Geen probleem. Op het campingterrein is het mogelijk om je telefoon op te laden. Je hoeft alleen een USB-oplader te huren en pluggen aan je telefoon. Hierdoor kun je je snapchat-verhaal gewoon up-to-date houden, selfies blijven maken en heel belangrijk: gewoon bereikbaar blijven.


Campingwinkel
Tentenzo is de campingwinkel welke zich specialiseert in overnachten tijdens festivals en zo ook op Camping Hemel Te Rijk. Ben je bijvoorbeeld klaar om te gaan douchen, blijken je slippers nog thuis te liggen. Of: je hebt echt zin in een late night-snack, maar de chips zijn er al doorheen. Geen zorgen, in deze situaties kun je terecht bij de campingwinkel op Hemel te Rijk. Van Hemelse lekkernijen tot aan luchtbedden, tentjes en kussens; het is hier allemaal te halen.


Sixpack bar
Camping Hemel te Rijk biedt alle voordelen voor alle kampeerders! Zo is het mogelijk om vooraf voor maar €5,25 jouw sixpack te bestellen en deze af te halen bij de ‘Blikken Bar’ op de camping. Super makkelijk!
Je hoeft dus niet meer eerst naar de supermarkt te gaan, met je biertjes te sjouwen en het vervolgens koud te houden op de camping…

Bestel jouw “No Stress Sixpack” in de online shop met korting of voor de normale prijs op de camping.


Oordopjes
Optimaal genieten van de muziek, zonder last te krijgen van je oren? Zorg dan dat je oordopjes bij de hand hebt. Deze zijn aan te schaffen op het festivalterrein en op de camping.


Camping parkeerplaats
Als campingbezoeker is het mogelijk om aansluitend aan de camping (tegen betaling) je auto te parkeren. Parkeren kost € 15,- voor het gehele weekend waarbij je dus niet ver hoeft te lopen en te sjouwen.