Algemeen

CAMPINGTICKET
Hoe vet is het, om het héle weekend samen met je beste vrienden te crashen op de camping en hier écht het festivalseizoen af te sluiten! Geniet een weekend lang van Camping Hemel te Rijk. De festivalcamping voor FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival. All you have to do is even een camping ticket te kopen à €18,50 (ex fee).

OPENINGSTIJDEN
Camping ‘Hemel te Rijk’ is open van vrijdag 8 oktober tot maandag 11 oktober 2021.

LOCATIE
Camping ‘Hemel te Rijk’ is te vinden op Recreatiepark Hemelrijk in Volkel.

Recreatiepark Hemelrijk
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel

INCHECKEN/UITCHECKEN
► Vrijdag 8 oktober van 14:00 tot 22:00 uur.
► Zaterdag 9 oktober van 9:00 tot 18:00 uur.
► Maandag 11 oktober voor 12:00 uur

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE
► Vrijdag: 14.00 tot 03.00 uur
► Zaterdag: 09.00 tot 18.00 uur – 23.00 tot 03.00 uur
► Zondag: 09.00 tot 23.00 uur
► Maandag: 09.00 tot 12.00 uur


GETTING THERE
Hoe je het beste en het snelste op de camping bent?

NAVIGATIEADRES
Zet het volgende adres in je navigatiesysteem:
Zeelandsedijk 34-A
5408 SM Volkel

Wanneer je het festival nadert, zet dan je navigatiesysteem uit en volg de borden!

CAMPING PARKEERPLAATS
Als campingbezoeker is het mogelijk om aansluitend aan de camping (tegen betaling) je auto te parkeren. Parkeren kost € 15,- voor het gehele weekend waarbij je dus niet ver hoeft te lopen en te sjouwen.


WAT IS DE MINIMUMLEEFTIJD VOOR DE CAMPING?
Voor de vrijdag, zaterdag én zondag geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

IS EEN CAMPINGTICKET VOOR HET HELE WEEKEND?
Ja! Een campingticket is voor het hele weekend, feest dus! Het is niet mogelijk om een campingticket voor één of twee dagen te kopen. Een Campingticket is dus altijd voor het gehele weekend en je hebt zelf de keuze hoeveel nachten je op de camping verblijft. Je kunt op deze pagina heel eenvoudig je campingtickets bestellen.

MOET JE EEN TICKET VOOR JE CAMPER OF CARAVAN KOPEN?
De regels voor campers en caravans zijn aangescherpt. Hiervoor dien je, naast een persoonlijk campingticket, een apart camper of caravan ticket aan te schaffen.

MOET IEDERE CAMPINGGAST APART INGEVOERD WORDEN?
Vanwege overheidswegen/vergunningvoorwaarden dien je je gegevens in te voeren tijdens de bestelling van de campingtickets. Dit dient voor iedere campinggast apart ingevoerd te worden. Dus als jij voor je vrienden de campingtickets besteld, dien je ook hun adresgegeven bij de hand te hebben. Je hoeft dus ook geen kopie van je ID kaart of paspoort meer te overhandingen bij aankomst = kortere rij = sneller feesten! Let op, mocht je een camping ticket overgekocht hebben van een ander en deze niet gepersonaliseerd is met jouw naam, dan dient er wel een kopie van je ID kaart of paspoort overhandigt te worden bij aankomst op de camping. Alvast bedankt voor jullie medewerking: Wees Welkom!

IS EEN KOPIE VAN EEN ID KAART OF PASPOORT VERPLICHT?
Wanneer jij heel netjes jouw camping ticket hebt gepersonaliseerd met je gegevens hoef je geen kopie van je ID kaart of paspoort mee te nemen. Wanneer je een camping ticket overgekocht hebt van een ander en deze niet gepersonaliseerd is met jouw naam, dan dient er wel een kopie van je ID kaart of paspoort overhandigt te worden bij aankomst op de camping. Alvast bedankt voor jullie medewerking: Wees Welkom!

IS ER EEN CAMPINGPLAZA?
Ja! De FestyLand CampingPlaza is dé centrale ontmoetingsplek waar je kunt chillen, spellen kunt spelen of zelfs een stevig ontbijt kunt halen met de juiste festivalvitamientjes.

IS ER EEN BADHUIS?
Jezelf Festivalready maken of jezelf opfrissen na een dagje lekker los gaan. Na een goede douche voel je je weer helemaal op en top! Naast douches zullen er in het verwarmde, overdekte badhuis ook spiegels en stopcontacten aanwezig zijn, zodat we zeker weten dat jij flawless voor de dag komt.

Buiten het badhuis zijn er op Hemel te Rijk voldoende gratis toiletten en handwasgelegenheden waar 24/7 gebruik van kan worden gemaakt.
Wildplassen is niet toegestaan.

KAN IK MIJN TELEFOON ERGENS OPLADEN?
Geen zorgen, er zijn plekken om je telefoon op te laden voor morgen!

ZIJN ER LOCKERS AANWEZIG?
Het opbergen van waardevolle en persoonlijke spullen is mogelijk in de kluisjes die aanwezig zullen zijn op het campingterrein. De kluisjes zijn de gehele dag bereikbaar, waardoor het mogelijk is er tussen het feesten naartoe te gaan.

WAAR IS DE EHBO?
Tijdens openingsuren van het festival is er een EHBO post op het festivalterrein aanwezig. Voel je je niet helemaal lekker of is er iemand die medische hulp nodig heeft? Meld je dan bij de hulpverleners bij de EHBO-post, zij kunnen je helpen. ’s Nachts is er een EHBO post op de camping aanwezig


CAMPING UPGRADES

KAMPVUUR
It’s getting hot in here! Bij het knapperende haardvuur nog even nagenieten en kletsen met een laatste drankje voordat je, je tentje in kruipt. Om het feestje compleet te maken mogen marshmallows hier natuurlijk niet ontbreken en voor een goed (spook) verhaal is er altijd ruimte.

CAMPING DISCO
Nog niet genoeg gekregen van het festival, maar wil je samen met je vrienden de nacht nog even rekken en het tandenpoetsen uitstellen? Kom dan gezellig afteren op de disco. Elke avond na het festival (behalve op zondag) slingeren de mannen van de “Hemel te Rijk Camping Disco” hun beste hits de tent in om nog lekker af te pilzen voordat het tijd is om naar bed te gaan.

START JE WEEKEND GOED MET EEN BBQ!
Alvast je buren leren kennen onder het genot van een burger en een biertje? Dat kan tijdens de BBQ avond op vrijdag tussen 17:00 – 20:00 in het BBQ rijk! Scoor je BBQ ticket hierrr!


CAMPING UPGRADES
Maar check vooral wat je nog meer kan aanschaffen op deze website om jouw weekend op Camping Hemel te Rijk een stuk aangenamer te maken. Je kunt bijvoorbeeld een VriendenRijk reserveren, waardoor jouw stukje privé terrein op de camping gereserveerd is en jullie persoonlijke dixi klaarstaat…. Compleet zorgeloos kamperen met geweldige upgrades:

VIRENDENRIJK OF CARAVAN DELUXE PLAATS
Samen met je vrienden een privé plek (vanaf 35m2) op de camping? Reserveer een Vrienden Rijk voor meerdere tenten en een Caravan Deluxe plaats voor caravans. Deze privé plek kan worden voorzien van extra comfort zoals stroom, een eigen dixi, picknicktafel of partytent! Bekijk de mogelijkheden voor een eigen Vriendenrijk hier en voor de mogelijkheden voor een eigen Caravan Deluxe plaats hier!

GEEN EIGEN CARAVAN?
Dan is een Festivalcaravan de oplossing! Huur een 2, 3 of 4 persoonscaravan die standaard is uitgerust met opgemaakte bedden, luifel, buitenzitje en koelkast. Check hierrr de mogelijkheden.

WELKOMST BBQ
Alvast je buren leren kennen onder het genot van een burger en een biertje? Dat kan tijdens de BBQ avond op vrijdag tussen 17:00 – 20:00 in het BBQ rijk! Scoor je BBQ ticket hierrr!

ONTBIJT OP (JE LUCHT) BED
Een heerlijk ontbijtje bezorgd op je (lucht)bed? Deze scoor je nu al in de ticketshop! 

JUPILER NO STRESS SIXPACK
Nooit meer lauwe pils? Scoor dan alvast je sixpackies Jupiler in de ticketshop en haal ze af op de festivalcamping.

LUCHTBED, SLAAPZAK & KUSSEN

Zelf geen luchtbed, slaapzak en/of kussen klaarliggen voor een weekend kamperen? Scoor deze handige kampeer artikelen in de ticketshop.


LET OP!
De regels voor campers en caravans zijn aangescherpt. Hiervoor dienen, naast een persoonlijk campingticket, aparte tickets aangeschaft te worden.

Vanwege overheidswegen/vergunningvoorwaarden dien je je gegevens in te voeren tijdens de bestelling van de campingtickets. Dit dient voor iedere campinggast apart ingevoerd te worden. Dus als jij voor je vrienden de campingtickets besteld, dien je ook hun adresgegeven bij de hand te hebben. Belangrijk is ook dat je een kopie van je ID kaart of paspoort overhandigt bij aankomst op Camping Hemel te Rijk. Alvast bedankt voor jullie medewerking: Wees Welkom!


HEB JE VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Stuur dan een mail naar info@campinghemelterijk.nl of bel/whatsapp naar: +31657252863